HIFU процедури

Младостта не познава възраст

Хайфу (HIFU) технологията на бъдещето – революционен метод за неоперативен лифтинг

Как точно работи Хайфу технологията:

Основният принцип на този метод представлява фокусирането и концентрирането на високо-интензивните ултразвукови вълни прецизно в зоната на лечение. По този начин се предизвиква интензивно производство на топлинна енергия (до 65°С), водещо до образуване на точки на коагулация.

В отговор на тази процедура, колагеновите влакна се свиват и скъсяват, докато повърхностната мускулно-апоневрозна система (SMAS) намалява своя обем и постигна светкавичен лифтинг ефект. Колкото до останалите слоеве на кожата, те остават недокоснати и без какъвто и да е риск за получаване на изгаряния.

HIFU, наричан просто Хайфу, представлява революционна и неоперативна технология за SMAS-лифтинг на различни зони от цялото тяло. Абревиатурата означава “High Intensity Focused Ultrasound”, а методът е истинска революция в света на козметичната медицина. Благодарение на тази иновация, използваща силата на ултразвука, ние се сбогуваме със скалпелите и дълбоките разрези по телата и лицата си, предприемайки крачка напред към бъдещето.

Процедура
Цена
Лице и шия
650лв
Околоочен кунтур
150лв
Чело
120лв
Бузи
250лв
Двойна брадичка
160лв
Двойна брадичка + шия
300лв
Корем
260лв
Ръце долна част
150лв
Паласки
150лв
Колена
130лв

Термалифт

Термалифт технологията е базирана на радиочестотната технология RF. За разлика от до сега използваните до момента RF апарати с до 10МHz четота Термалифт работи на революционно висока честота от 40МHz. Топлинния ефект на мощния RF стимулира регенерацията на кожата и производството на колаген като създава нова еластична влакнеста колагенова мрежа, която е дори по плътна от досегашната.

Термалифт създава едни от най-трайните лифтинг ефекти постигнати от неивазивна апаратура.

Цена на процедурата – 80лв.